понеділок, 22 серпня 2011 р.

ФАТІМА

Назва: Фатіма
Оригінальна назва: Fatima
Рік випуску: 1999
Країна:
Португалія
Жанр: Драми, Історичний, Сімейний, Релігійний
Режисер:
Фабріціо Коста
В ролях:
Йоакім де Аламейда, Катаріна Фуртадо, Діого Інфанте, Ванесса Стайс, Філіп карвалхо, Педро Андре
Тривалість:01:44:48
Мова: українська

Про фільм:
Художній фільм "Фатіма" оповідає про об'явлення Пресвятої Богородиці у 1917 році трьом португальським дітям, а через них усьому світові. Фільм буде дуже корисним для всіх людей. Для тих, хто ще не має віри, він дає можливість її набути. Для віруючих дає утвердження у вірі і можливість для духовних роздумів...

Фатіма — містечко в Португалії з населенням 10 302 мешканців (2001), за 150 кілометрів від Лісабону, всесвітньо відомий центр паломництва, найбільший після Ватикану релігійний центр.
Тут 13 травня 1917 року троє дітей (Люсія, Жасінта (Jacinta) і Франціско (Francisco)), що пасли вівці побачили Діву Марію. Матір Божа з'являлася перед ними 6 разів з травня по жовтень і через дітей (а тільки вони могли бачити Діву Марію) передавала людям свої пророцтва: про обидві світові війни, створення комуністичних режимів, і третє, секрет якого Ватикан відкрив лише 2000 року. Воно інтерпретується як замах на життя Папи Івана Павла ІІ у травні 1981 року, коли понтифіка ледве не вбив турецький екстреміст Алі Агджа.