середу, 21 липня 2010 р.

БІБЛІЙНІ ТАЄМНИЦІ - СПРАВЖНЯ МАРІЯ МАГДАЛИНА

Оригінальна назва: ВВС Bible Mysteries
Назва: ВВС Біблійні таємниці – Справжня Марія Магдалина
Країна: Великобританія
Рік виходу: 2003
Жанр: документальний
Тривалість: 00:48:37
Переклад/Мова: професійний (багатоголосий), російська


«Біблійні таємниці» - це серія фільмів ВВС, яка присвячена дослідженню однієї із самих важливих книг людства. Із цих фільмів ми дізнаємося самі цікаві біблійні історії, древня книга оживає і розкриває нам свої таємниці.

«Справжня Марія Магдалина» - фільми другий, ми разом з археологами, антропологами, істориками досліджуємо історію самої знаменитої грішниці в історії людства. Грішниці, про яку дізнався весь світ через її покаяння і чудесну зміну.

Вчені вважають, що Марія Магдалина зіграла важливу роль у формуванні християнства як релігії: об’єднала розрізнені рухи в єдину віру, вона являлася істинним послідовником Сина Божого, хоч і в Біблії її не зараховують до числа апостолів.

Згідно Біблії та історичним свідченням, Марія Магдалина підтримувала розп’ятого Спасителя, оплакувала його смерть, саме вона була свідком воскресіння Ісуса.

Автори фільму намагаються розкрити таємницю особистості Марії Магдалини, грішниці, яка покаялася, яка стояла у витоках руху, котрий змінив весь світ.

Страсті Христові відтворені у цій захоплюючій драмі з історичною точністю за допомогою акторів, комп’ютерної графіки і на основі думок експертів з різних країн.