вівторок, 23 лютого 2010 р.

ВЕЛИКА ТАЄМНИЦЯ ВОДИ

Оригінальна назва: Великая тайна воды
Країна: Росія
Рік виходу: 2006
Жанр: документальний
Продюсери: Саїда Медведева, Сергій Шумаков
Режисер: Анастасія Попова
Автор сценарію: Михайло Вайгер
Тривалість: 01:21:10
Переклад/Мова: російська

Фільм розповідає про саму звичну для нас, і в той же час про саму до цих пір невивчену рідину, про ВОДУ. Вас очікує захоплююча подорож до самих витоків світобудови і розгадки найдревнішої із таємниць, яка довгий час ставила всіх в глухий кут – «Велика таємниця води». Вода наділялась душею в багатьох культурах світу.

Сучасні вчені відкрили четверту, інформаційну, складову води, і це стало доказом її пам’яті. Унікальний телевізійний проект «Велика таємниця води» - це спроба проникнути в приховані властивості цієї стихії, які не вкладаються в рамки загальних фізичних законів. Вода здатна сприймати, зберігати і передавати інформацію, навіть таку тонку як людська думка, емоція, слово. Японському вченому Емото Масару вдалось сфотографувати емоції води. Географія фільму – весь світ. Про свої дивовижні відкриття розповідають вчені з Росії, Казахстану, Ізраїлю, США, Англії, Австралії, Японії, Китаю, Тибету.

Зараз людство знаходиться на межі зовсім інакшого розуміння законів світобудови, які відкривають нові перспективи: можливість програмування води, лікування водою найскладніших захворювань, управління погодою. У фільмі приймають участь представники всіх релігійних конфесій. Ніколи і в жодному науково-популярному фільмі наука і релігія не були такі однодумні в своїх переконаннях.

Неочікувані і сміливі  припущення, унікальні результати багаторічних досліджень відкривають перед людством зовсім нові перспективи. Фільми не стверджує, а надає реальні факти. Вірити чи не вірити – діло кожного. Головне що зявляється бажання замислитися і порозмислити...