вівторок, 15 липня 2014 р.

Филомена

Назва фільму: Филомена / Филомена
Оригінальна назва: Philomena
Жанр: Драми, Комедії
Режисер: Стівен Фрірз
В ролях: Джуді Денч, Стів Куган, Софі Кеннеді Кларк, Мер Уіннінгхем, Барбара Джеффорд, Рут МакКейб, Пітер Херман, Шон Махон, Анна Максвелл Мартін, Мішель Фейрлі
Рік випуску: 2013
Країна: Великобританія, США, Франція
Мова: російська
Тривалість: 01:37:43

Про фільм: Британський журналіст Мартін Сіксміт, який зробив собі ім'я на подіях з «кривавої російської історії» намагається знайти ідею для нової сенсаційної статті. Зовсім випадково на нього виходить дочка якоїсь Філомени Лі з проханням вислухати драматичний розповідь про життя матері. Так Сіксміт, цинік, сноб, інтелектуал, критично налаштований до «цих чортовим католикам», знайомиться з старезної ірландської простачкою Філомене, великою любителькою мильних опер і непристойних питань.
У глибокій молодості вона загриміла в монастир в результаті незапланованої вагітності, народила сина під спів молитов, знищувана презирством черниць і навіть жила поруч зі своїм малюком три роки. Поки «сестри у Христі» не продали дитину на усиновлення в Америку. З тих пройшло п'ятдесят років, Філом постійно згадувала свого хлопчика, кожен день турбуючись про його долю. На порозі смерті вона наважується розповісти про це дорослої доньки, а та організовує пошуки зведеного брата. Журналіст Сіксміт погоджується допомогти і разом з Філомене їде в США.

Филомена дивитися онлайн фільми безкоштовно без реєстрації /
Филомена смотреть онлайн фильмы бесплатно без регистрации