вівторок, 22 квітня 2014 р.

Марлі та я

Назва фільму: Марлі та я / Марли и я
Оригінальна назва: Marley & Me
Жанр: Драма, мелодрама, комедія, сімейний
Режисер: Девід Френкел
В ролях: Оуен Вілсон, Дженніфер Еністон, Ерік Дейн, Алан Аркін, Кетлін Тернер, Нейтан Гембл, Хейлі Беннетт, Енн Дауд, Кларк Пітерс, Фінлі Якобсен
Рік випуску: 2008
Країна: США
Мова: українська, переклад багатоголосний, професійний
Тривалість: 01:55:33

Про фільм: Молода подружня пара, Джон і Дженні на прізвище Гроган, незабаром після весілля виїжджають з Мічигану, що розкинувся на півночі США, у Флориду. Обидва вони знаходять роботу газетних репортерів, і дуже скоро життя остаточно налагоджується. Подружжя починають подумувати про те, щоб завести дитину, але оскільки це дуже відповідальний крок, вирішують як слід все обдумати. Дуже до речі виявляється рада їхніх друзів для початку завести собаку.
І насправді, чому не вихід? Собака не менше, ніж маленька дитина, потребує уваги і догляду за собою, і якщо подружжя зможуть подбати про неї, значить, збільшення в сімействі не викличе особливих проблем. Так що Джон і Дженні заводять собаку по кличці Марлі і готуються повною мірою виявити відповідальність. А новий член сім'ї ніби спеціально випробовує їх на міцність: Марлі виявляється найактивнішою, швидкої і некерованою собакою на всьому білому світі ! Втім, час, проведений з Марлі, запам'ятається чоловікові з дружиною не тільки нескінченною низкою проблем.

Марлі та я дивитися онлайн фільми безкоштовно без реєстрації /
Марли и я смотреть онлайн фильмы бесплатно без регистрации