вівторок, 11 лютого 2014 р.

Життя прекрасне

Назва фільму: Життя прекрасне / Жизнь прекрасна
Оригінальна назва: La Vita è bella
Жанр: Драми, Мелодрами, Військові
Режисер: Роберто Беніньї
В ролях: Роберто Беніньї, Ніколетта Браскі, Джорджіо Кантаріні, Джустино дура, Серджіо Біні Бустрік, Маріса Паредес, Хорст Буххольц, Лідія Альфонси, Джуліана Лоджодіче, Амеріго Фонтані
Рік випуску: 1997
Країна: Італія
Мова: російська, закадровий одноголосний переклад
Тривалість: 01:53:01

Про фільм: Події відбуваються в Італії в 1939 році. Із села в місто приїжджає веселий Гвідо, випадково зустрівши шкільну вчительку Дору, відразу ж закохується в неї. Герой підкорює її своїми «чарівними» збігами, своєю щирістю і незвичайним почуттям гумору. Дора і Гвідо незабаром одружуються, відкривають книжковий магазин і у їх народжується син Джозуе.
В Італії в часи Другої світової війни наростають фашистські настрої, починаються погоні на євреїв. Представників цієї релігії відправляють в концентраційні табори, де під виглядом душа вже безпомічних старих і дітей вбивають в газових камерах. Гвідо рятує улюбленого сина від газової камери. Батько заради того, щоб сина не лякати, пояснює все, що відбувається як звичайну гру, призом у якій буде танк. Для того, щоб отримати головний приз потрібно набрати 1000 очок, очки даються при виконанні ряду поставлених правил: забороняється потрапляти на очі солдатів, також плакати, скаржитися і звичайно ж просити їсти. Дитина вірить, незважаючи на смерть, біль і кров, яка скрізь, своєму батькові, що це всього лише гра.
Гра продовжується до того моменту, поки американські війська, які наближаються не призводять начальство табору в паніку. Гвідо говорить синові, що прийшла остання частина гри, і зараз потрібно сховатися і не виходити, поки все не стихне. Хто ж переможе? Чи залишаться в живих головні герої?
Даний фільм не залишить байдужим жодної людини! Глядач перенесеться як-ніби в той час і буде переживати разом з героями всі проблеми і страшні моменти того часу.

Життя прекрасне дивитися онлайн фільми безкоштовно без реєстрації /
Жизнь прекрасна смотреть онлайн фильмы бесплатно без регистрации