суботу, 25 травня 2013 р.

ПО ТОЙ БІК ЖИТТЯ ТА СМЕРТІ. РАЙ

Назва фільму: По той бік життя та смерті. Рай  / По ту сторону жизни и смерти. Рай
Оригінальна назва: По ту сторону жизни и смерти. Рай
Режисер: Андрій Вєрєщагін
Рік випуску: 2009
Країна: Росія
Мова: російська
Тривалість: 00:43:35
Про фільм: Що чекає людину після її смерті? Прах та тління? ... Небуття? Або нова форма життя? У всіх релігіях вважається, що Душа - безсмертна ...У православних, католиків, мусульман, іудеїв чимало відмінностей у питаннях віри, проте багато спільного в описі Раю.  Кому ж уготоване райське життя після смерті? У всіх релігіях головний покажчик руху в бік Рая - вибір між добром і злом на всіх перехрестях життя. Останні дослідження нейрофізіологів дозволили зробити сенсаційні висновки - норми моралі закладені в самій свідомості людини.
Як змінювалися уявлення про Рай протягом століть? Про що говорить те, що у всіх релігіях головні прикмети Раю повторюються? Де потрібно шукати описаний у Біблії земний Рай? Чи можна побачити Рай ще за життя? Чому Рай вважається Царством світла? Який зв'язок між Раєм і паралельним світом? Що означає поняття загального воскресіння? Чому любов є головним провідником у Рай?
На ці та багато інших питань у фільмі відповідають провідні представники всіх релігій,  вчені, лікарі, психологи та актори.

По той бік життя та смерті. Рай онлайн фільми безкоштовно без реєстрації /
По ту сторону жизни и смерти. Рай онлайн фильмы бесплатно без регистрации