пʼятницю, 5 жовтня 2012 р.

ЗРОБЛЕНО В СРСР

Назва фільму: Зроблено в СРСР / Сделано в СССР
Оригінальна назва: Сделано в СССР
Жанр: Драма
Режисер: Вадим Островський
В ролях: Борис Галкін, Ніна Усатова, Дмитро Орлов (III), Іван Жидков, Марія Шукшина, Олександр Зельський, Данило Співаковський, Костянтин Лавроненко, Ганна Яновська, Агнія Кузнєцова
Рік випуску: 2011
Країна: Росія
Мова: Російська
Тривалість: Шістнадцять серій по 00:43:00 хвилини

Про фільм: Перед нами проходить доля трьох поколінь родини Шишових. Іван і Марія виховали трьох дітей, з дитинства прищепили їм почуття власної гідності і турботу про рідних. Минають роки, у житті сімейства відбуваються драматичні зміни. Після примусового виселення з рідного села, територія якого буде затоплена при будівництві гідроелектростанції, Іван та Марія перебираються жити до старшої дочки Тетяни, чия доля склалося не найкращим чином після невдалої спроби її чоловіка утекти за кордон.
Не краще доля склалася і у старшого з синів. Він повернувся з війни в Анголі інвалідом. Молодший брат Андрій впевнено піднімається кар'єрними східцями, поки не стикається з аморальністю і потребою зробити нелегкий вибір. Кожному з сім’ї Шишових  доводиться долати життєві труднощі, вистояти у яких допомагають моральні принципи, прищеплені батьками.

Зроблено в СРСР дивитися онлайн фільми безкоштовно без реєстрації /
Сделано в СССР смотреть онлайн фильмы бесплатно без регистрации

Усі серії


АБО


1 Серія

2 Серія

3 Серія

4 Серія

  5 Серія

  6 Серія

  7 Серія

8 Серія

 9 Серія


10 Серія

 11 Серія

 12 Серія

 13 Серія

 14 Серія

 15 Серія

 16 Серія