середу, 4 січня 2012 р.

АНТОНІО - ВОЇН БОЖИЙ

Назва: Антоніо - воїн Божий
Оригінальна назва: Антонио - воин Божий / Antonio guerriero di Dio
Рік випуску: 2006
Країна:
Італія
Жанр: Біографічний, історичний, релігійний
Режисер:
Антонелло Беллукко
В ролях:
Хорді Молья, Паоло Де Віта, Мет Патресі, Андрея Асколесе, Марта Жакопині, Дамир Тодорович, Мішель Малега, Арнольдо Фоа, Франко Ді Франческантоніо, Елеонора Даніель
Тривалість:01:38:39
Мова: російська

Про фільм:

Святий Антоній був молодою людиною зі знаті, він насолоджувався всіма благами і привілеями життя завдяки своєму знатному роду. Молода людина з самого дитинства була під захистом стін свого рідного дому, але одного разу, підштовхуваний внутрішнім голосом, він вийшов на вулиці міста. Злидні, голод і хвороби, що панують у місті, викликають у молодій людині безмежне почуття жалю, і колишній представник знаті приймає обітницю бідності. Прямуючи по стопах святого Франциска, Антоній присвячує себе, свій розум, таланти та освіту на захист бідних і протистояння несправедливості. Люди починають прислухатися до Антонія, збираючись на вулицях, в парках і це дуже не подобається правлячій еліті ...Та все ж Антоній для багатьох людей залишається просто СВЯТИМ, як його називають в Падуї, говорячи про нього самого і про його прекрасний собор.

Єдине, у чому всі його почитателі одностайні і в чому абсолютно впевнені, це в тому, що Антоній є святим, який творить чудеса. Чудотворець вищої міри досконалості.


Антоніо - воїн Божий Дивитись онлайн фільми безкоштовно без реєстрації /

Антонио - воин Божий смотреть онлайн фильмы бесплатно без регистрации



Антоніо - воїн Божий Дивитись онлайн / Антонио - воин Божий смотреть онлайн